Arkkitehtitoimisto Lehto Peltonen Valkama Oy, tuttavallisemmin LPV, on täyden palvelun arkkitehtisuunnittelua tarjoava yritys. Toimistoa edustavat eriytetyt yritykset Helsingissä ja Jyväskylässä. Kohteisiimme kuuluu muun muassa kouluja, oppilaitoksia, asuntoja, julkisia rakennuksia, toimisto- ja liikerakennuksia ja merkittävien arvorakennusten peruskorjauksia.

Työllistämme tällä hetkellä Helsingissä 15 henkilöä ja Jyväskylässä 13 henkilöä. Toimisto on perustettu vuonna 1988 ja sen nykyisiin osakkaisiin Helsingissä kuuluvat Tarmo Peltonen, Annika Marttinen ja Arto Aho ja Jyväskylässä Kimmo Kautto.

Tutustu alla muutamaan työhömme!

dynamicum auditorio

dynamicum auditorio

rajamäen uimahalli

rajamäen uimahalli

Härmälän Talvitien päiväkoti ja koulu

Härmälän Talvitien päiväkoti ja koulu

Martinkallion koulu

Martinkallion koulu

palokunnanmäen kerrostalot

palokunnanmäen kerrostalot

Nya Paviljongen

Nya Paviljongen

 

Toimintaperiaatteemme

ASIAKASLÄHTÖISYYS

LPV:n suunnittelutyön johtoajatus on aito asiakaslähtöisyys. Tähän kuuluu asiakkaan tarpeiden ja budjetin kunnioittaminen, sovitusta aikataulusta kiinni pitäminen ja nopea reagointi niin työmaalla kuin sähköpostiviestinnässä. Asiakkaanamme olet vaalittu kumppanimme ja tavoitteenamme on odotuksiasi parempi lopputulos.

ELINKAARIAJATTELU

Pyrimme aina ekologisesti ja ajallisesti kestäviin suunnitteluratkaisuihin. Tähän sisältyy laadukas detaljiikka, vahvat rakenteet ja materiaalit ja uusien innovaatioiden hyödyntäminen suunnittelussa.

LAATU

Laadukkaassa suunnittelutyössä yhdistyy asiantuntemus ja kustannustehokkuus. Vahvuuksiimme kuuluu haasteelliset kehitys- ja rakennushankkeet, korkea tietotekniikkaosaaminen ja hyväntuulinen työilmapiiri, jossa jokaisen erityisosaamista ja ideoita pyritään hyödyntämään.


 
 

VR-edelläkävijä

Teemme kaikista projekteistamme 3D-tietomallit ja käytämme suunnittelussa apuna VR-teknologiaa. Tämä antaa myös asiakkaalle tilaisuuden astua sisään vasta suunnitteilla olevaan rakennukseen. Alla videoesittely Matinkylän Uimahallin 3D-tietomallista.

Mikä on VR?

 

Tervetuloa tekemään yhteistyötä kanssamme!

LPV:ssä työskentelee monenkirjava joukko arkkitehtuurin ammattilaisia. Työllistämme talon sisällä niin arkkitehteja, sisustusarkkitehteja kuin rakennusinsinöörejäkin tarjotaksemme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia suunnitteluratkaisuja.